11 decembrie, 2009

ALDE da unda verde infiintarii intergrupului TINERET initiat de eurodeputatul Ramona Manescu

 

Europarlamentarii din cadrul grupului politic ALDE s-au pronuntat, prin vot, pentru infiintarea intergrupului TINERET sustinut de catre europarlamentarul Ramona Manescu.

„Este extrem de important ca iata, urmare a votului dumneavoastra, avem oportunitatea de a sustine prin obiective concrete implicarea tinerilor in procesul decizional. Astfel, vom putea reusi impreuna, prin toate mijloacele care ne stau la dispozitie, sa imbunatatim calitatea vietii tinerilor, oriunde in Europa.

Mai mult, doresc sa salut votul dumneavoastra care vine imediat dupa alegerile prezidentiale din Romania, alegeri care au evidentiat increderea tinerilor romani in candidatul nostru liberal, Crin Antonescu. Sunt tineri pe care acum, la 20 de ani de la revolutia din Romania infaptuita tot de niste tineri curajosi si neinfricati, nu trebuie sub nicio forma sa ii dezamagim.” a sustinut europarlamentarul liberal Ramona Manescu in mesajul sau de multumire.

Intergrupurile reprezinta structuri transpartinice in care se dezbat problematici ce transcend interesele unui grup politic sau altuia. Initiativa europarlamentarului Ramona Manescu de a pune bazele unui intergrup centrat pe problematica tineretului se constituie intr-un demers menit sa asigure continuitatea preocuparilor sale in acest domeniu.

Initiativa crearii intergrupului TINERET este sustinuta si de alti europarlamentari apartinand celorlate importante grupari politice din cadrul Parlamentului European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website