23 noiembrie, 2009

Alegeri prezidentiale

Doresc sa le multumesc tuturor romanilor care, intelegand importanta acestor alegeri, s-au prezentat la urne in numar foarte de mare, votand pentru candidatul liberal, Crin Antonescu.Increderea romanilor in candidatul nostru si in proiectele pe care le sustinem, noi liberalii, ne onoreaza si ne da putere sa mergem mai departe. Scorul obtinut de candidatul liberal este unul extraordinar, reusind performanta de a scoate la vot un numar mare de romani care renuntasera demult sa mai spere ca se mai poate schimba ceva, in bine, in Romania. Suntem mandri ca am obtinut acest scor cu atat mai mult cu cat voturile noastre au fost reale si corect castigate.S-a vorbit mult de frauda si la aceste alegeri si legat de acest subiect nu pot sa spun decat ca este rusinos ca, la finele anului 2009, mai exista inca politicieni in Romania care prefera sa castige voturi in acest mod.Inainte de a incheia, as dori insa sa remarc interesul romanilor din diaspora pentru alegerile prezidentiale si increderea acordata candidatului liberal. Si pentru ca in timpul campaniei electorale am avut mai multe intalniri cu romanii din diaspora doresc sa le multumesc si pe aceasta cale pentru ca au avut incredere in proiectul liberal votand in numar foarte mare pentru candidatul nostru, Crin Antonescu.

3 răspunsuri la “Alegeri prezidentiale”

 1. Atitudini spune:

  Cred ca s-au pierdut voturi importante in diaspora…

  Am vazut cozile de la ambasade.

  Ca sa nu mai vorbesc de distante (mai ales in SUA si Canada unde exista o comunitatea numeroasa de romani).

  Pacat.

  Oricum, felicitari pentru efortul de comunicare a mesajelor in comunitatile de romani (este important sa nu fie ignorati – 99% dintre ei simt romaneste).

 2. Almisa spune:

  Cum poti accepta dupa atata lupta sa stai sa negociezi la aceeasi masa cu Vanghelie? E posibil sa oare sa lasi sa influenteze o asemenea persoana decizia de numire a Ministrului Educatiei – ai 2 copii minunati care au nevoie mare de formare de inalta calitate?

 3. Atitudini spune:

  @Almisa

  Pai cine mai are curajul sa negocieze ceva cu Basescu? Mai ales cand este vorba despre copii…

  Si ca sa previn si continuarea:

  Iliescu are 80 de ani, iar minerii au venit cu 16 ani in urma… Sa vorbim despre frica de “Iliescu” este la fel de caraghios ca un om matur care ar spune “lasa lumina aprinsa ca mi-e frica sa dorm pe intuneric”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website