2 aprilie, 2009

Alegerile pentru Parlamentul European. Etapa listelor.

Zilele acestea, printre scandaluri in coalitie, scandaluri in Ministerul de Interne, scandaluri in familia prezidentiala s-a discutat si despre listele partidelor pentru alegerile europarlamentare. Prea putin, din pacate. Este greu ca interesul romanilor pentru aceste alegeri sa creasca, atat timp cat politicienii par a nu fi foarte interesati de acest subiect. Nu as vrea insa sa intru in detalii legate de numele care se afla pe listele altor formatiuni.

In cazul PNL, ma bucura faptul ca a fost aleasa o echipa de oameni competenti- politicieni cu experienta sau europarlamentari care si-au demonstrat eficienta in actualul mandat.

Ma bucura, in egala masura, faptul ca PNL mizeaza pe determinarea si vointa doamnelor in aceasta batalie electorala, deschizand lista cu Norica Nicolai, Renate Weber, Adina Valean si, cu voia voastra, Ramona Manescu. Lista continua cu Cristi Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc si Cristian Cojocaru. Cu scuzele de rigoare pentru colegii liberali nenominalizati de mine aici, va invit sa intrati pe www.pnl.ro pentru a vedea lista completa a candidatilor nostri. Sunt oameni competenti, deschisi si hotarati sa continue proiectul liberal de promovare a oamenilor, valorilor si produselor romanesti in Europa.

Un răspuns la “Alegerile pentru Parlamentul European. Etapa listelor.”

  1. Freeman spune:

    O echipa de oameni competenti care l-a exclus pe Daniel Daianu, dar nu a uitat sa o includa pe Norica Nicolai ramasa fara spatiu de manifestare pentru nepoata si pe Valean, care a ajuns europarlamentar prin munca si nu prin relatia cu Crin Antonescu. LOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website