1 martie, 2012

Comunicat de presa Ramona Manescu Lansare platforma consultare

Coordonatoarea liberalilor în Comisia REGI a PE, Ramona Mănescu, a lansat astăzi o consultare publică on-line privind viitorul Politicii de Coeziune, în contextul în care Comisia Europeană a prezentat în luna octombrie 2011, propunerea sa privind noul Pachet legislativ în acest domeniu.

„Dacă ne dorim ca măcar pentru viitoarea perioadă de programare să fim eficienți în accesarea fondurilor europene este imperativ necesar să consultăm cetățenii cu privire la noul Pachet legislativ.

În baza consultării publice nevoile identificate la nivel local și regional vor fi transpuse în priorități naționale și proiecte specifice pentru perioada 2014-2020.

Deși consultarea publică reprezintă un instrument esențial într-o democrație normală, din păcate pentru noi, actuala putere continuă să ignore dreptul cetățeanului de a fi informat și implicat în procesul decizional.

În calitatea mea de coordonator al liberalilor europeni în Comisia pentru Dezvoltare Regională a PE (REGI), doresc să lansez, astăzi, 1 martie, o consultare publică cu privire la viitorul Pachet legislativ.

Toate contribuțiile primite prin intermediul acestei consultări, le voi aduce în discuție în cadrul reuniunilor Comisiei REGI astfel încât pentru viitoarea perioada de programare, problemele beneficiarilor din România să își găsească soluționarea în legislația europeană.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website