11 noiembrie, 2012

Comunicat de presa: Ramona Manescu aleasa Vicepresedinte al liberalilor europeni (ALDE Party)

FacebookTwitterGoogle+Share

Ramona Mănescu a devenit ieri, 10 noiembrie, vicepreședinte al Liberalilor Europeni.
Europarlamentarul PNL a obținut 240 de voturi din totalul de 360 exprimate pentru acest post de conducere din cadrul ALDE la Congresul partidului care a avut loc la Dublin, în Irlanda.

Cu aceasta ocazie, Ramona Mănescu a declarat: „Sunt foarte onorată de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii liberali din toata Europa dar, în același timp, sunt conștientă că această postură presupune multe responsabilități. Funcția de vicepreședinte ALDE este deosebit de importantă pentru că acest partid a fost cel mai constant susținător al României pe tot parcursul procesului de integrare în Uniunea Europeană iar votul pe care l-am primit astăzi reprezintă o dovadă în plus în acest sens.”

Din acest moment România va mai avea o voce puternică în rândul liderilor europeni care să susțină interesele tarii noastre.

„Ca vicepreședinte al Liberalilor Europeni voi lucra pentru consolidarea relațiillor externe ale țării noastre, ale PNL, dar și pentru a promova soluțiile liberale atât de necesare în această perioadă de criză economică. Țara noastră are nevoie de sprijin politic și de aceea sunt foarte bucuroasă că am primit astăzi votul colegilor mei, pentru a munci în echipa de conducere a acestui mare partid european.”

ALDE reunește peste 40 de partide politice cu doctrina liberală, iar grupul său parlamentar este al treilea ca mărime în Parlamentul European.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Website