23 martie, 2009

Congresul PNL, Impresiile de dupa…

Weekend-ul trecut a fost marcat de discutiile legate de Congresul PNL. Am ales o noua conducere a partidului pe parcursul a doua zile obositoare. Convingerea mea este ca am ales bine si ca efortul a meritat. Sunt multe de povestit si de comentat, insa ceea ce m-a bucurat, in mod special, a fost fairplay-ul de care au dat dovada cei implicati in competitie. Toti merita felicitati pentru eleganta si pentru faptul ca au demonstrat ca se poate face politica si in alt mod.

Ca om politic care si-a concetrat activitatea pe promovarea tinerilor, nu pot decat sa fiu multumita de faptul ca liberalii si-au ales o conducere tanara, in frunte cu noul presedinte, Crin Antonescu. Ma bucură ca liberalii au votat oameni tineri in Biroul Permanent Central al partidului pentru ca avem nevoie, pe de o parte, de un suflu nou iar pe de alta parte, de viziunea lor.

UPDATE: Anuntata pentru a doua zi a Congresului, prezentarea listei PNL pentru alegerile europarlamentare a fost amanata. O decizie foarte buna, pentru ca alegerile pentru conducerea PNL ar fi umbrit un eveniment la fel de important. Candidatii PNL pentru euroalegeri vor fi prezentati intr-un eveniment separat. Va voi tine la curent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website