3 iulie, 2012

Declaratie de presa Ramona Manescu

„Blocarea fondurilor europene pentru România reprezintă consecința directă a modului dezastruos de guvernare Boc-Udrea-Ungureanu.

În calitate de coordonator al liberalilor în Comisia REGI a PE, am avertizat, în repetate rânduri, încă de anul trecut asupra acestui risc. Deși am tras nenumărate semnale de alarmă privind rata de absorbție deosebit de mică a țării noastre și am propus un plan de acțiune pentru îmbunătățirea situației, atât guvernul Boc, cat și Ungureanu au refuzat să ia măsurile impuse de Comisie pentru a evita pierderea fondurilor.

Din păcate, ne aflam astăzi în situația în care banii europeni, atât de necesari dezvoltării țării noastre, au fost suspendați de Comisia Europeană deoarece doamna Udrea, domnul Boc și domnul Ungureanu au ales să acorde contracte, pe criterii politice, baronilor locali ai PDL.

În acest moment, Guvernul USL caută soluții împreună cu autoritățile de la Bruxelles pentru a diminua efectele dezastruoase ale ignoranței și incompetenței foștilor miniștri PDL.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website