8 octombrie, 2012

Ea la Bruxelles, el la Bucureşti

Ea la Bruxelles, el la Bucureşti. Recent au împlinit 18 ani de la căsătorie şi se iubesc ca-n prima zi. Vezi despre ce politicieni e vorba!

Ea este europarlamentar român şi locuieşte la Bruxelles. El este primar al sectorului 6 din Capitală. Recent au serbat 18 ani de când s-au căsătorit şi se iubesc ca-n prima zi. Distanţa nu îi impiedică pe Ramona şi Rareş Mănescu să fie o familie model.

Ramona Mănescu, este europarlamentar PNL încă din anul 2007, fiind membru ALDE (Alianţa Liberal- Democraţilor pentru Europa). În cadrul acestui grup este coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională şi membru în Comisia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale.

De 5 ani, Ramona Mănescu s-a mutat la Bruxelles. I-a luat şi pe cei doi copii ai familie, pe Dragoş (7 ani) şi Vlad (14 ani). „Aşa cum este firesc, băieţii locuiesc şi învaţă acolo unde mama lor îşi desfăşoară activitatea. La vârsta lor există o fragilitate emoţională firească, iar prezenţa mamei lor este una aproape obligatorie”, ne-a declarat primarul sectorului 6, Rareş Mănescu. El ne-a mărturisit că i-a fost greu la început să se obişnuiască singur: „Este una din faţetele mai puţin văzute ale vieţii de politician şi ale omului de carieră, locul în care se îmbină povestea de succes cu sacrificiul, uneori insurmontabil. Din fericire, în familia noastră nu este cazul”. Cei doi au serbat recent împlinirea a 18 ani de când s-au căsătorit, dar se iubesc şi acum la fel ca atunci când s-au cunoscut. Ramona Mănescu se gândeşte zilnic la soţul ei şi poartă tot timpul poza lui în portofel.

Cel mai fashion politician
Ramona Mănescu ne-a mărturisit că îi plac bijuteriile şi mai ales eşarfele pe care le poartă la birou în funcţie sa de starea de spirit. Pentru că este elegantă şi etalează mereu ţinute care i se potrivesc de minune, Ramona Mănescu, a fost declarat recent de Fashion TV cel mai fashion politician al anului 2011.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website