8 octombrie, 2008

Forumul economic Italia – România

Astazi are loc la Roma Forumul economic Italia – România „Noi oportunităţi în relaţiile economice italiano -române pentru a creşte împreună în Europa”
Forumul îşi propune să permită o analiză aprofundată a mediului de afaceri din cele două ţări şi de la nivel european, să încurajeze un schimb de idei pentru dezvoltarea economică a României şi Italiei, precum şi să creeze condiţiile pentru eventuale noi oportunităţi de colaborare şi de afaceri.
La acest forum vor participa exponenţi de marcă ai comunităţilor de afaceri din cele două ţări, reprezentanţi ai asociaţiilor întreprinzătorilor din Italia şi România, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale din cele două ţari.
Salut si eu pe acesta cale organizarea acestei manifestari si cred cu tarie,  in acest context, ca romanii  pot oferi italienilor si o alta imagine decat cea zugravita de unele jurnale din peninsula.

3 răspunsuri la “Forumul economic Italia – România”

  1. HUNUL spune:

    sunteti doar o noua fata draguta in P.E. sau aveti si alte calitati care va recomanda?
    ar fi interesant sa existe o echipa mai tanara de politicieni ca si alternativa viabila la echipa „old ladies” formata din: fosti procurori, fosti informatori, fosti activisti, fosti noemncalturisti- toti/toate in fusta , adica de sex feminin .

  2. Mihai spune:

    Felicitari pentru câstigarea premiului Parlamentarul Anului 2008, la categoria Educatie si cultura.

  3. Buna ziua.Pe langa faptul ca sunteti draguta aveti si o activitate bogata i sustinerea tinerilor.Felicitari ! Sa o tineti tot asa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website