10 ianuarie, 2013

Frunzăverde, Ramona Mănescu şi Nicolai resping informaţiile privind afilierea PNL la PPE

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, joi, pentru NewsIn, că nu s-a discutat în cadrul partidului o afiliere a liberalilor la PPE, punctând că nu există nicio posibilitate ca PNL să părăsească grupul ALDE, afirmaţii similare fiind făcute şi de Sorin Frunzăverde şi Norica Nicolai, relatează NewsIn.

Democrat-liberalul Adrian Papahagi a declarat joi pentru NewsIn că are informaţii ,,foarte sigure” cum că PNL a depus o cerere să intre în grupul PPE. El scrisese miercuri seară pe facebook că PNL va adera la PPE şi că vrea să devină partid popular. Contactat de NewsIn pentru clarifăcări, Papahagi a întărit că deţine informaţii ,,foarte sigure” în acest sens. ,,Da. Avem informaţii destul de sigure, adică nu destul. Foarte sigure. Nu pot să vă zic mai mult, dar ştiu lucrul acesta. Nu ştiu dacă au depus cerere să iasă din ALDE. Ei vor tatona deocamdată, şi dacă vor primi acceptul să intre în PPE vor ieşi din ALDE şi vor intra în PPE”, a precizat el pentru NewsIn.

De asemenea, joi ziarul ” Gândul ” a scris joi, citând surse PNL, că este iminentă afilierea la PPE.

„Nu s-a discutat în PNL (despre o afiliere a PNL la PPE – n.red). Nu s-a discutat în Biroul Politic Central al partidului. (…) Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri, dar nu s-a discutat şi nu există nicio posibilitate ca PNL să plece din ALDE”, a declarat Ramona Mănescu pentru NewsIn.

De asemenea, contactat miercuri seară de către NewsIn, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a respins ideea unei afilieri a liberalilor la PPE. „Nu, exclus”, a punctat acesta. Frunzăverde nu a putut fi contactat şi joi pentru comentarii pe acest subiect.

Mai mult, şi vicepreşedintele PNL, europarlamentarul liberal Norica Nicolai a declarat, pentru NewsIn, că nu există posibilitatea ca PNL să părăsească grupul ALDE. „PNL este în ALDE şi nu există nicio posibilitate ca acesta să părăsească acest grup”, a susţinut aceasta.

Newsin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website