2 februarie, 2009

Gala premiilor Tineretului National Liberal

Aseara, am avut bucuria de a participa la cea de-a patra editie a “Galei Premiilor TNL“, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tinerilor liberali si totodata, cel mai important eveniment realizat de o organizatie politica de tineret din Romania.
¼br> Ceea ce m-a impresiont a fost numarul mare al tinerilor liberali, peste 1500, veniti din toate colturile tarii pentru a asista la decernarea premiilor TNL. Merituosii castigatori au fost urmatorii: Razvan Pop (TNL Sibiu) – “Cel mai activ tânăr liberal”, Adrian Atomei (TNL Braşov) – “Cel mai activ tânăr în administraţia locală”, Mihnea Iouras  – “Cel mai activ tânăr în administraţia centrală” si nu in ultimul rand deputatul Ionut Stroe (TNL Dolj) castigator la sectiunea “Născut liber”. Totodata, a mai fost premiat cel mai bun site al TNL, cel mai important eveniment local organizat de TNL, cel mai important eveniment naţional, cea mai originală acţiune a TNL din campania electorală şi cea mai activă filială a TNL.

Personal, am avut onoarea de a decerna Premiul pentru „Cel mai bun website TNL” castigat de Organizatia TNL a Sectorului 6.

Ma bucur ca PNL-ul a aratat, din nou, ca stie sa isi pretuiesca tinerii, reusita evenimentului de aseara fiind o marturie evidenta in acest sens. Pe aceasta cale, doresc sa felicit, inca o data, atat organizatorii cat si tinerii castigatori carora le doresc mult succes pe mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website