5 iunie, 2008

Grupul ALDE din Parlamentul European saluta rezultatul PNL

 Grupul ALDE din Parlamentul European saluta rezultatul PNL

Ieri Grupul ALDE din Parlamentul European a dat publicitatii un comunicat prin care  isi exprima satisfactia fata de obtinerea de catre PNL la alegerile locale a celui mai bun scor electoral de dupa 1990.
Liderul ALDE, Graham Watson a felicitat delegatia romana liberala, in cadrul sedintei de grup a ALDE, pentru acest rezultat.

“Rezultatele din primul tur de scrutin al alegerilor locale din Romania indica un sprijin in crestere pentru partidul premierului Tariceanu. In mod traditional, partidul aflat la guvernare obtine rezultate mai slabe in alegerile locale iar rezultatul PNL este in aceste conditii cu atat mai impresionant! Cu cele aproape 20 de procente obtinute de liberali la nivel national, PNL a inregistrat cel mai bun scor din istoria sa recenta si sunt convins ca-si va intari reprezentarea si dupa cel de-al doilea tur de scrutin” a declarat Graham Watson.

Si eu ca europarlamentarilor liberal roman, consider ca  cetatenii au apreciat in primul rand calitatea proiectelor liberale propuse.

Spiritul de initiativa, proiectele concrete si viziunea europeana a candidatilor PNL a determinat alegerea inca din primul tur de scrutin a peste 350 de primari liberali, existand si perspectiva dublarii acestui scor in cel de-al doilea tur.

Increderea tot mai mare de care se bucura membrii PNL, avantul economic extraordinar, dar si efortul si determinarea guvernului de a indeplini toate promisiunile facute in 2004 ne dau sperante sa credem ca si la viitoarele alegeri tot mai multi romani vor incredinta liberalilor responsabilitatea si misiunea celei de-a doua modernizari a Romaniei .

Un răspuns la “Grupul ALDE din Parlamentul European saluta rezultatul PNL”

  1. cezar spune:

    Am descoperit si eu blogul dvs. Era mai interesant dacă era pe wordpress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website