11 iunie, 2009

Lectia alegerilor din 7 iunie

Doresc sa le multumesc tuturor celor care au votat PNL la alegerile europarlamentare de duminica. Increderea romanilor in noi, europarlamentarii liberali, si in proiectele pe care le sustinem ne onoreaza. De acum ne pregatim sa  ne intoarcem cu forte proaspete in Parlamentul European si sa punem in practica tot ceea ce le-am promis romanilor in campania electorala. Le-am promis ca le vom apara interesul in Europa si ne vom tine de cuvant!

Si pentru ca tot suntem la momentul analizelor de după, a bilanţurilor, vreau sa fac cateva precizari. In ceea ce priveste scorul PNL, eu cred ca am obtinut un rezultat rezonabil la aceste alegeri. Chiar daca suntem constienti ca se putea mai mult, suntem mandri ca am obtinut acest scor pentru ca voturile noastre au fost reale si corect castigate.

As dori insa sa remarc interesul romanilor din Belgia pentru alegerile europarlamentare si increderea acordata candidatilor liberali. Aflati mai aproape de temele europene si implicit departe de circul politic intern, romanii din Belgia au votat in numar mare candidatii si proiectele PNL (din 846 de votanti, 280 pentru PDL, 215 pentru PNL si 180 pentru PSD).

Va multumesc tuturor pentru incredere si gandurile bune si va asigur ca, cel putin prin intermediul acestui blog, vom avea ocazia sa discutam, in mod constant, atat despre activitatea mea din Parlamentul European cat si despre temele europene de interes pentru Romania.

4 răspunsuri la “Lectia alegerilor din 7 iunie”

 1. Marius spune:

  Felicitari pentru noul mandat! Nu sunt membru PNL insa sincer va spun ca v-am votat pentru ca intamplator am intrat pe site-ul dvs si mi-a placut faptul ca este actualizat cu informtii utile si imagini despre dvs si activitatea dvs. Eu am perceput acest site ca o carte de vizita care a trecut testul alegatorului din mine:)….Sper sa fie asa cum spuneti in acest articol si sa continuati aceasta comunicare virtuala si dupa ce va vedeti bine instalata in Parlamentul European. Succes si am sa revin sa vad daca ca tineti de cuvant!

 2. Ilincutza spune:

  Siturile multor politicieni considerati de succes sunt „vai mama lor” din start ca si concept….ce sa le mai cerem si actualizare…e bine ca mai sunt si exceptii „in bine”:)Felicitari doamna Manescu!

 3. ironik spune:

  felicitari Ramona, sper sa iti faci datoria in continuare ca o adevarata liberala…

 4. Filip G spune:

  Crin si Tariceanu trebuie sa faca un tandem.
  Crin sa taxeze toate iesirile penibile ale lui Basescu iar Tariceanu sa prezinte greselile guvernului Boc si sa prezinte electoratului ce ar fi facut el.
  Numai asa Crin va ajunge in turul 2.
  Felicitarii si multa bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website