5 septembrie, 2012

Liberalii europeni sar în apărarea USL

Biroul Grupului ALDE se va deplasa în luna Octombrie la Bucureşti, pentru a cerceta „la faţa locului” situaţia din România, semn că „liberalii europeni sar în apărarea USL”, scrie, pe blog, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian.

„Liberalii europeni sar în apărarea USL. Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni din Parlamentul European au avut azi la Bruxelles o întâlnire la care s-a discutat exclusiv situaţia internă din România. Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat că întâlnirea a avut loc atât la solicitarea eurodeputaţilor români din Grupul ALDE, dar a răspuns şi întrebărilor ridicate de mai mulţi membri ai legislativului european cu privire la situaţia internă din România”, a scris el pe blog.

„Ramona Mănescu a declarat că întreg grupul politic şi-a afirmat public sprijinul pentru USL şi a protestat împotriva dublei măsuri cu care Grupul PPE (din care face parte şi PDL) a tratat situaţia din România şi situaţii care nu suportă din comparaţie din Ungaria sub Viktor Orban sau Italia sub Silvio Berlusconi”, a susţinut vicepreşedintele PNL.

El a precizat că potrivit europarlamentarului PNL, Ramona Mănescu, s-a decis că biroul Grupului ALDE se va deplasa în cursul lunii octombrie la Bucureşti pentru a cerceta ,,la faţa locului realităţile româneşti”. ,,Europarlamentarul liberal spune că s-a decis ca biroul Grupului ALDE, dar şi membri ai acestui grup politic se vor deplasa la Bucureşti în cursul lunii octombrie pentru a cerceta la faţa locului realităţile româneşti”, a punctat liberalul.

Varujan Vosganian a menţionat că „o reuniune similara va avea loc mâine (joi, n.r.) la Bruxelles şi în Grupul socialiştilor europeni”.

Sursa: Amosnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website