23 martie, 2009

Liberalii si-au ales o noua echipa de conducere

Europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, considera ca noua conducere liberala, aleasa in timpul Congresului Extraordinar al partidului care a avut loc în perioada 21-22 martie, are capacitatea de a transforma PNL-ul in cea mai importanta forta politica din Romania.Ramona Manescu sustine ca noul lider al partidului, Crin Antonescu, poate marca definitiv rolul PNL- de singura forta autentica de dreapta- in opozitie cu politicienii de stanga.

„Am incredere ca noua conducere, in frunte cu presedintele Crin Antonescu, ii va convinge pe romani ca viitorul economic al tarii depinde de aplicarea solutiilor de dreapta dar si de faptul ca solutiile de stanga sunt ineficiente”, considera Ramona Manescu.

Europarlamentarul liberal apreciaza, pe de alta parte, modul elegant in care s-a facut transferul de putere in interiorul partidului, expresie a faptului ca PNL este un partid deschis oi democratic.

„PNL a mai demonstrat o data eleganta si ca se poate face politica in alt mod. Ma bucura faptul ca toti cei implicati in competitia din interiorul PNL au dat dovada de fair-play, construindu-si campaniile pe proiecte si nu pe atacuri personale”, declara Ramona Manescu.

Potrivit europarlamentarului liberal, este extrem de important faptul ca din noua conducere a partidului fac parte foarte multi tineri, capabili sa aduca un suflu nou PNL.

„Ca politician care si-a concentrat activitatea pe sustinerea intereselor tinerilor, cred ca aducerea a cat mai multi tineri in structurile decizionale ale PNL este un semnal foarte important pentru innoirea clasei politice despre care toate partidele vorbesc, dar numai PNL o transpune in practica”, apreciaza Ramona Manescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website