14 aprilie, 2012

MESAJ DE PASTE AL EUROPARLAMENTARULUI LIBERAL RAMONA MANESCU

La initiativa Parlamentului European site-ul nostru a fost prezent la Bruxelles acolo unde am stat de vorba cu unul dintre reprezentantii tarii noastre, d-na europarlamentar Ramona Manescu.

In cadrul discutiilor avute, domnia sa a avut amabilitatea de a ne impartasi cateva lucruri despre cele mai recente activitati si proiecte in care este implicata in aceste zile.

Totodata d-na Ramona Manescu ne-a impartasit cateva dintre secretele prin care reuseste sa fie un om politic de succes fara a-si neglija, niciun moment, atributiile de sotie si mama.

Pentru cei mai putini avizati trebuie sa va spunem ca Ramona Manescu este singurul europarlamentar din sectorul 6 al Capitalei, practic unicul nostru reprezentant in locul unde se iau, permanent, cele mai importante decizii. Decizii care ne privesc in mod direct si pe noi cetatenii acestui sector.

In continuare va invitam sa vizionati o parte din materialul realizat de sectorul6.info cu d-na Ramona Manescu, precum si mesajul crestinesc transmis prin intermediul site-ului nostru cu ocazia Sfintelor sarbatori pascale.

Sursa: Sectorul6.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website