28 octombrie, 2013

Ministrul Transporturilor Ramona Mănescu a felicitat Clubul Rapid cu ocazia aniversării

[justified_image_grid caption=off mobile_caption=off ids=”2659,2658,2657″]

Vineri, 25 octombrie, a avut loc evenimentul de aniversare a 90 de ani de existentă a Clubului FC Rapid Bucuresti, desfăsurat la Sala Polivalentă Rapid. La eveniment a participat si Ministrul Transporturilor Ramona Mănescu, prilej cu care a tinut o scurtă cuvântare:

Bună ziua doamnelor si domnilor,

In primul rand, La multi ani Rapid! Mă bucur să fiu aici, alături de atât de multi campioni olimpici si mondiali. Numărul lor demonstrează performanța deosebită pe care a inregistrat-o acest club in cei 90 de ani de existență.

Felicitări Clubului Rapid si tuturor sportivilor care au facut cinste României de-a lungul timpului. Rapidul a incurajat si a legitimat multi sportivi de valoare si a avut o echipa de fotbal de top in perioada interbelica si nu numai. Imi doresc foarte mult ca aceasta traditie sa continue. Sa vad noi generatii de succes aici, pe aceasta scena, iar pe dumneavoastra, campionii, alaturi de ei, sa-i cresteti sa ajunga mari si sa ne bucure cu victoriile lor.

Trebuie sa investim mai mult in sport si spun acest lucru cu toata convingerea, ca fost sportiv, care desigur, nu a atins performantele dumneavoastra.