27 noiembrie, 2012

Oaspeti de seama la liberali, Ramona Manescu isi sustine colegii braileni

Europarlamentarul PNL a fost in vizita la Braila la sfarsitul saptamanii trecute pentru a-si sustine colegii care candideaza la alegerile parlamentare.

Ramona Manescu, europarlamentar PNL mers alaturi de cei doi candidati USL, Vasile Varga si Catalin Boboc in colegiile acestora si a stat de vorba cu electoratul, sustinandu-i in proiectele propuse de platforma de guvernare USL.
“M-am bucurat sa merg azi cu Catalin, oamenii sunt foarte receptivi, oamenii doresc sa sustina USL-ul si vad in USL o alternativa care pana acum a demonstrat ca ceea ce a promis a inceput sa faca si spera oamenii, ca in aceasta guvernare sa reusim sa ne punem in aplicare toate proiectele pe care ni le-am asumat”, a declarat europarlamentarul Ramona Manescu.

Candidatii USL din partea Partidului National Liberal, Catalin Boboc si Vasile Varga si-au prezentat in cadrul conferintei activitatea electorala pe parcursul celor doua saptamani de campanie, fiind incantati de sustinerea Ramonei Manescu.

“Zilele astea am fost in cateva cartiere in care nu stiu daca ati fost vre-o data, cartiere marginase care au inceput sa prinda contur si m-a bucurat sa vad fericirea pe chipul cetatenilor care in sfarsit se bucura de o retea la apa si canalizare. Bugetul pe care il are Romania in prezent este foarte important si din perspectiva noastra locala, pentru ca in Braila avem 10 proiecte cu finantare europeana care trebuie duse la bun sfarsit”, a declarat Vasile Varga, candidatul USL in Colegiul 2 la Camera Deputatilor.

Pe de alta parte, Catalin Boboc s-a aratat preocupat de situatia agriculturii in judetul nostru, venind cu propunerea unei infrastructuri in irigatii.

“Astazi, toata ziua, umbland cu colega noastra am discutat despre agricultura si despre fonduri. Pot sa o fac si in municipiul Braila, chiar daca am un colegiu de municipiu, sunt unele lucruri de alta natura, stim cu totii ca orasul Braila e strans legat de aceasta tema. Eu uneori ma distrez cand vad ca toata lumea se pricepe, dar asa e in Romania, toti se pricep la agricultura, la politica si la fotbal”, a marturisit Catalin Boboc, candidatul USL la Senat in Colegiul 2.

Sursa: InfoBraila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website