4 iunie, 2009

Ocolul Romaniei in 30 de zile. 48 de ore inainte de vot

Cu doua zile inainte de alegerile din 7 iunie, aproape de finalul a 30 de zile de campanie – epuizante pe alocuri – tragem linia. In ultimele patru saptamani, am mers foarte mult prin tara, mai ales in regiunea de Sud-Est, unde candidez eu. M-am intilnit cu sute, poate mii de romani si am incercat sa-i conving cit de important este votul de duminica. Le-am vorbit despre proiectele pentru Parlamentul European, despre oferta liberalilor pentru un trai mai bun, aici, acasa. Am inceput la Brasov, am continuat la Tulcea, Bacau, Braila, Galati, Vrancea, m-am intors la Bucuresti, au urmat Braila si Galati, din nou, apoi Constanta, Targu-Mures, Dambovita, Calarasi. Si, din nou, la Bucuresti.

Nu a fost deloc usor dar, cu toate astea, cred ca efortul a meritat din plin. Dorinta de informare a romanilor este surprinzator de mare, mai ales in mediul rural, acolo unde informatia patrunde ceva mai greu. Tocmai de aceea, sunt multumita ca am avut ocazia sa vorbesc cu foarte multi romani, acoperind macar o parte din golul informational legat de problematica europeana. Ma bucur ca am reusit sa transmit mesajele liberale, sa vorbesc despre solutiile de dreapta pentru depasirea crizei economice si sa constat ca ele sunt foarte bine primite.

După 7 iunie, ma voi intoarce la Parlamentul European cu forte proaspete pentru a-mi onora promisiunile facute in fata romanilor. Le-am promis, alaturi de colegii liberali, ca le voi apara, din Parlamentul European, interesul in fata celor care ii nesocotesc, acasa, si ma voi tine de cuvant.

8 răspunsuri la “Ocolul Romaniei in 30 de zile. 48 de ore inainte de vot”

 1. Lars spune:

  Mult succes! 🙂

 2. Bună seara, Ramona!

  Ţi-am trimis un email.

 3. Văd ca emailul nu s-a trimis. Adresa ramona.manescu@europarl.europa.eu nu e valabilă. Te rog să-mi laşi o adresă de mail unde te pot contacta. Mulţumesc.

 4. Cristi spune:

  Am o nedumerire: in articol scrie de regiunea de sud-vest, dar zonele insirate sunt in mod evident din sud-est… O fi vreo greseala ?

 5. ramona spune:

  Aveti dreptate. Este o greseala de redactare. Va multumesc mult pentru ca mi-ati semnalat-o.

 6. nesRonOrerb spune:

  Hi, Congratulations to the site owner for this marvelous work you’ve done. It has lots of useful and interesting data.

 7. Hi, Congratulations to the site owner for this marvelous work you’ve done. It has lots of useful and interesting data. You work is realy good!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website