14 octombrie, 2008

OPEN DAYS – Ziua Regiunilor

As dori sa salut pe aceasta cale organizarea la Bucuresti de catre Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor a manifestarilor ocazionate de  Ziua Regiunilor.
 Acţiunea  face parte din proiectul OPEN DAYS – Săptămâna Europeană a Regiunilor şi Oraşelor, un eveniment organizat de Comitetul Regiunilor şi DG pentru Politica Regională din cadrul Comisiei Europene pe parcursul acestei luni la Bruxelles.
 Cu scopul de a promova regiunile de dezvoltare, oportunităţile de investiţii şi punctele lor de atracţie, evenimentul bucurestean a reunit,  într-un cadru deschis publicului larg, cele 8 Agenţii pentru Dezvoltare Regională, care si-au prezentat proiectele în desfăşurare, zestrea culturală şi atracţiile turistice ale fiecărei regiuni.
Cu aceeasi ocazie publicul a putut admira arta meşteşugarilor din fiecare regiune.
La standul MDLPL s-au putut obţine informaţii despre proiectele dezvoltate la nivel regional şi programele cu finanţare europeană şi guvernamentală care urmăresc dezvoltarea regiunilor iar la ”Colţul verde” s-a discutat despre problematica mediului.
 Asa cum spuneam salut aceasta initiativa si astept si alte asemenea, care sa contribuie in final la dezvoltarea fara discrepante a regiunilor  Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website