27 ianuarie, 2012

Presedintele Romaniei ramane rupt de realitate

Traian Băsescu a demonstrat inca o data in aceasta seara ca romanii nu contează pentru el. Am reținut câteva idei pe care as vrea sa vi le aduc in atenție:

1) Președintele ne-a spus ca am ieșit din recesiune si ca daca nu păstram actuala Putere s-ar putea sa intram din nou recesiune;
2) Tot ceea ce Traian Băsescu a promis in campanie a fost realizat;
3) Tot ceea ce a făcut el si Guvernul a fost doar pentru binele romanilor;
4) Președintele va continua sa sustina guvernul Boc-Udrea;
5) Seful statului nu are nimic de schimbat din comportamentul sau.

Cat tupeu! Practic, Traian Băsescu ne-a spus in aceasta seara ca este un președinte bun care si-a respectat promisiunile si nu este in niciun caz dictator așa cum “pe nedrept” îl numesc protestatarii iar guvernul păstorit de el este unul performant. In consecința, romanii sunt cei care greșesc atunci când protestează si sunt chiar nerecunoscători fata de binefacerile acestei puteri.

In plus, ne-a mai spus Traian Băsescu si faptul ca romanii mai au de invatat iar partidele de opoziție trebuie sa se reformeze…poate cu oameni susținători tot ai lui Băsescu. Concluzia Președintelui a fost ca Opoziția este cauza lipsurilor romanilor in a înțelege cat de buni sunt acești guvernanți.

Sincer, mi se pare ca Traian Băsescu a dovedit, inca o data, ca este total rupt de realitatea oamenilor care protestează si care nu mai suporta incompetenta guvernului pe care îl patronează.

Sursa: pesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website