11 noiembrie, 2012

Ramona Manescu a fost votata vicepresedinte al liberalilor europeni

Ramona Manescu a devenit vicepresedinte al Liberalilor Europeni, europarlamentarul PNL obtinand, la Congresul Partidului care a avut loc la Dublin, Irlanda,240 de voturi pentru postul de conducere din cadrul Aliantei Democratilor si Liberalilor pentru Europa (ALDE).

„Sunt foarte onorata de increderea pe care mi-au acordat-o colegii liberali din toata Europa dar, in acelasi timp, sunt constienta ca aceasta postura presupune multe responsabilitati. Functia de vicepresedinte ALDE este deosebit de importanta pentru ca acest partid a fost cel mai constant sustinator al Romaniei pe tot parcursul procesului de integrare in Uniunea Europeana, iar votul pe care l-am primit astazi reprezinta o dovada in plus in acest sens.

Din acest moment Romania va mai avea o voce puternica in randul liderilor europeni care sa sustina interesele Romaniei”, a declarat Ramona Manescu, potrivit Antena 3.

ALDE, care reuneste peste 40 de partide politice liberale, este al treilea grup parlamentar ca marime in Parlamentul European.

Ramona Manescu este al doilea liberal din Romania care ocupa functia de vicepresedinte in ALDE, dupa ce fostul presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu a castigat doua mandate in 2003 si 2005.

Sursa: Ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website