1 martie, 2012

Ramona Mănescu a lansat o consultare publică on-line privind viitorul politicii de coeziune

Coordonatoarea liberalilor in Comisia REGI a PE, Ramona Mănescu, a lansat Joi o consultare publică on-line privind viitorul politicii de coeziune, în contextul în care Comisia Europeana a prezentat în luna Octombrie 2011, propunerea sa privind noul pachet legislativ În acest domeniu.

Redam comunicatul de presa a Ramonei Mănescu:

” Daca ne dorim ca măcar pentru viitoarea perioada de programare sa fim eficienți in accesarea fondurilor europene este imperativ necesar sa consultam cetățenii cu privire la noul pachet legislativ.

In baza consultării publice nevoile identificate la nivel local si regional vor fi transpuse in prioritati naționale si proiecte specifice pentru perioada 2014-2020.

Deși consultarea publica reprezintă un instrument esențial intr-o democrație normala, din păcate pentru noi, actuala putere continua sa ignore dreptul cetățeanului de a fi informat si implicat in procesul decizional.

In calitatea mea de coordonator al liberalilor europeni in Comisia pentru Dezvoltare Regionala a PE (REGI), doresc sa lansez, astăzi, 1 martie, o consultare publica cu privire la viitorul pachet legislativ.

Toate contribuțiile primite prin intermediul acestei consultări, le voi aduce in discuție in cadrul reuniunilor Comisiei REGI astfel incat pentru viitoarea perioada de programare, problemele beneficiarilor din Romania sa isi găsească soluționarea in legislația europeana.”

Sursa:Amosnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website