29 noiembrie, 2012

Ramona Mănescu ar fi onorată dacă ar fi propusă ministru într-un viitor Cabinet

Bucureşti, 29 nov /Agerpres/ – Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat joi că se simte onorată că partidul din care face parte s-a gândit la ea pentru o viitoare funcţie de ministru după alegerile parlamentare, dar a adăugat că este prematur să discute despre acest subiect.

Ea nu a precizat nici despre ce funcţie este vorba.
‘S-a discutat în partid, dar acesta e atributul forurilor de conducere. Discuţii există, am văzut că sunt vehiculate mai multe nume, printre care şi al meu. Mă onorează că cineva, partidul s-a gândit că aş fi un bun ministru, dar este prematur să discutăm acum, pentru că încă sunt discuţii în cadrul USL-ului’, a spus Ramona Mănescu, într-o conferinţă de presă, la sediul central al USL.

Întrebată dacă ar fi dispusă să renunţe la statutul de europarlamentar pentru cel de ministru, ea a arătat că este prematură o discuţie în acest sens.

‘Este o discuţie pe care o putem avea după ce partidul va lua o hotărâre cu privire la acei colegi care vor fi numiţi sau propuşi pentru funcţiile de miniştri. Dacă voi fi o propunere şi ea va fi oficială, voi spune atunci dacă voi accepta sau nu. Deocamdată, sunt doar presupuneri’, a menţionat eurodeputatul PNL.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website