4 răspunsuri la “Ramona Manescu la Stirile Antena 3”

 1. MARIN spune:

  Stimata Doamna Ramona Manescu,

  Este perfect justificata tristetea si dezamagirea care vi se citeste pe chip dar, acordatile circumstante atenuante colegilor dvs. politicieni.

  Ce vroiati sa voteze parlamentarii PD-L cand toti sunt conectati la un CREIER CENTRAL, al lui ……….escu ?
  Ce vroiati sa voteze PSD care tot timpul sunt amenintati cu iesirea de la guvernare, lucru ce i-ar pune intr-o situatie descalificanta in fata alegatorilor ?

  Priviti partea buna a evenimentelor ce s-au derulat pe scena politica, si anume aceea ca, oamenii s-au saturat de atitudinea total degradanta a unora dintre alesi si ca nu vor altceva decat o noua clasa politica care sa nu-i mai minta, sa-i repecte, sa le reprezinte aspiratiile, dorintele si interesele determinate de SIMPLA DORINTA DE A O DUCE MAI BINE SI DE A-SI CRESTE COPII CU DEMNITATE.
  Noi ROMANII suntem niste entitati modeste, am stiut intotdeauna sa ne bucuram de PUTIN DAR ONEST, am stiut sa prefiguram in mintea noastra vremuri mai bune si asta ne-a ajutat intotdeauna sa trecem peste greutati.

  Cu sinceritate va spun si va rog sa lasati deoparte aspectele neplacute si impreuna cu noi OAMENII CARE CREDEM IN VALORILE LIBERALE sa reconfiguram clasa politica romaneasca din oameni cu „o mic”-cum spunea d-l ANTONESCU

  Cu respect

 2. Bibliotecaru spune:

  Poate că politica ar trebui să explice mai mult cetăţenilor principiile care guvernează societatea românească, mai ales în noul context de ţară membră NATO şi UE, astfel încât acţiunea legislativă parlamentară şi, din păcate din ce în ce mai des, guvernamentală, să fie privită în contextul lor şi nu ca soluţie-răspuns la interesele politice de moment. Românii au o problemă în a înţelege interacţiunea dintre principiile şi legile europene şi principiile şi legile româneşti, plus că nu prea cunosc aceste principii şi legi în general, fie ele europene, fie româneşti. Jurnaliştii nu ajută şi ei cu nimic pentru că explicaţiile lor sunt în permanenţă legate de „interesul” politic dezvoltat de X şi Y în scopul de a câştiga procente ori bătălii politice. Cetăţenii rămân deci nu cu argumentele unui act legal sau guvernamental, ci cu faptul că a fost susţinut de X şi Y, adică se plasează în anumită relativitate faţă de evenimentul politic creat de actul legal sau guvernamental pentru a se pune de acord cu simpatia politică. Ori acest lucru este deja grav, cetăţeanul ar trebui să se poziţioneze funcţie de interesul personal, ar trebui să ia decizii raţionale care să-l avantajeze printr-un optim descoperit în cunoştinţă de cauză (adaug că această raţiune este şi un principiu liberal de bază).

 3. Bibliotecaru spune:

  Vă lansez o provocare intelectuală pentru o campanie altfel, polemica în versuri:

  http://giconet.blogspot.com/2009/10/din-ciclul-mai-bine-poet-decat-dictator.html

  Ridicaţi mănuşa? Vreţi să vă duelaţi politic cu adversarii politici în versuri?

 4. Atitudini spune:

  Am o intrebare:

  Cum e vazuta candidatura lui Crin Antonescu la presedintia Romaniei?

  Grupul liberal din care faceti parte la PE, se poate implica in vreun fel? Banuiesc ca un presedinte liberal intr-o tara europeana aduce un plus de prestigiu si la nivelul ALDE in relatia cu celelalte grupuri parlamentare si la nivelul grupului romanesc din ALDE – in relatia cu ceilalti europarlamentari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website