25 noiembrie, 2012

Ramona Mănescu: Liberalii din PE au decis să blocheze un buget al UE cu tăieri masive

Rockerul Pete Doherty a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a avut o relaţie secretă cu cântăreaţa britanică Amy Winehouse, decedată în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, informează thesun.co.uk.

Ea a spus că grupul liberalilor ar putea bloca în Parlamentul European bugetul şi că există această disponibilitate şi din partea altor grupuri.

„Grupul liberal din Parlamentul European a luat hotărârea, care cred că va fi susţinută, de a bloca un eventual acord al Consiliului European care să privească tăieri masive în bugetul viitor. Este o obţiune la care Parlamentul European se gândeşte foarte serios, şi anume să blocheze bugetul dacă acesta va fi mai mic decât cel considerat”, a spus Ramona Mănescu.

Ea a adăugat ca şi o parte din grupul popularilor, cum ar fi Polonia, care face parte din „Pritenii coeziunii”, să susţină acest demers, arătând că se aşteaptă să se creeze o majoritate în Parlamentul European.
Consiliul European nu a putut ajunge vineri la un acord în privinţa bugetului UE pe 2014-2020, o decizie fiind amânată pentru începutul anului 2013.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri seară, la Bruxelles, că se ştie sigur că va fi o reducere de 100 de miliarde de euro faţă de bugetul propus de Comisia Europeană.

Sursa: Gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website