17 iulie, 2009

Ramona Manescu lupta, din Parlamentul European, pentru bunastarea romanilor si dezvoltarea Romaniei

 

Europarlamentarul liberal, Ramona Manescu isi propune sa militeze in urmatorii cinci ani, din Parlamentul European, pentru o educatie romaneasca la standarde europene care sa le ofere tinerilor sanse reale pentru a fi competitivi in Europa.

Ramona Manescu a men?ionat ca va sprijini, in continuare, atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea regionala si pentru incurajarea sprijinului antreprenorial, in special in randul tinerilor.

Referindu-se la prioritatilor sale de europarlamentar, Ramona Manescu a afirmat ca va depune toate eforturile pentru ca politicile liberale care garanteaza cresterea bunastarii cetatenilor europeni, inclusiv a romanilor, sa fie implementate.

„Ma refer la necesitatea consolidarii clasei de mijloc in Romania, prin incurajarea antreprenoriatului. In acest fel, avem o sansa in plus sa reducem decalajele fata de celelalte state membre ale UE. Ma refer aici la garantarea si dezvoltarea proprietatii private pentru o economie de piata functionala, pentru incurajarea spiritului intreprinzator si pentru diminuarea saraciei si a marginalizarii sociale. Toate acestea sunt prioritati pentru Romania”, a declarat Ramona Manescu.

Europarlamentarul liberal a mai precizat ca isi doreste sa activeze, in urmatorii cinci ani, in cadrul Comisiei pentru Dezvoltare Regionala si a Comisiei pentru Educatie si Cultura tocmai pentru a continua proiectele demarate in primul mandat de europarlamentar.

Parlamentul European s-a reunit, pe 14 iulie, in prima sesiune plenara de dupa alegerile europarlamentare care au avut loc in cele 27 de state membre, la inceputul lunii iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website