24 ianuarie, 2012

Ramona Manescu, mesaj catre romani de Ziua Unirii: Imi doresc ca spiritul Unirii sa invinga in folosul nostru, al tuturor!

Europarlamentarul Ramona Manescu a transmis un mesaj romanilor cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Romane. „Imi doresc ca spiritul Unirii sa invinga in folosul nostru” a spus Ramona, care a criticat tacerea presedintelui Traian Basescu fata de vocile tot mai numeroase ale protestatarilor.

Europarlamentarul liberal a mai aratat ca ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta zi este opinia oamenilor care de 12 zile stau in strada si isi striga nemultumirile fata de actuala conducere a tarii.

„Libertatea, Dreptatea si Bunastarea trebuie sa fie posibile, pentru fiecare roman!”, incheie europarlamentarul PNL.

Va prezentam mai jos mesajul integral al Ramonei Manescu catre romani:

La multi ani, Romania! Astazi, sarbatorim ceea ce timp de sute de ani a reprezentat idealul romanilor, UNIREA.

In urma cu 153 de ani lideri politici precum Mihail Kogalniceanu, Ion. C Bratianu, Alexandru Ioan Cuza au reusit sa puna interesele Romaniei inaintea intereselor personale si astfel au castigat libertatea.

Astazi, politicienii de la putere i-au determinat pe romani sa iasa in strada si sa protesteze pentru ca isi doresc sa traiasca la fel precum ceilalti cetateni europeni, intr-o Romanie moderna si libera. Mai mult decat atat, Presedintele tarii a ales sa ignore vocea lor.

Cred insa ca ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta zi este opinia oamenilor care de 12 zile stau in strada si isi striga nemultumirile fata de actuala conducere a tarii.

Eu imi doresc, astazi, ca spiritul Unirii sa invinga in folosul nostru, al tuturor! Libertatea, Dreptatea si Bunastarea trebuie sa fie posibile, pentru fiecare roman! La multi ani Romani, la multi ani Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website