7 noiembrie, 2010

Ramona Manescu participa la Seminarul National din cadrul Saptamanii Europene a Tineretului

 

Vineri, 7 noiembrie 2008, va avea loc la Bucuresti Seminarul National din cadrul Saptamanii Europene a Tineretului, seminar ce are ca scop prezentarea concluziilor dezbaterilor anterioare pe tema nevoilor si preocuparilor tinerilor.

Europarlamentarul european Ramona Manescu participa la acest eveniment, fiind invitata in dubla sa calitate de membru al Comisiei de Educatie si Cultura a Parlamentului European si semnatar al Declaratiei Scrise privind responsabilizarea tinerilor in cadrul UE.

Ramona Manescu isi exprima speranta ca rezolutiile prezentate in cadrul seminarului vor da pulsul exact al nevoilor tinerilor si o vor ajuta sa prezinte punctul de vedere al tinerilor romani in maniera cea mai precisa in cadrul viitoarelor luari de decizie, conturand astfel noile politici de tineret la nivel european.

Saptamana Tineretului European are loc in perioada 3-9 noiembrie 2008, in toate statele membre, seminariile, dezbaterile si intalnirile din Romania avand loc in 4 mari orase : Bucuresti, Timisoara, Cluj- Napoca si Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website