26 ianuarie, 2012

Ramona Manescu, PNL: Basescu a demonstrat inca o data ca romanii nu conteaza pentru el

Europarlamentarul Ramona Manescu a considera ca Traian Basescu a demonstrat inca o data, in discursul sustinut miercuri seara, ca romanii nu conteaza pentru el, dovedindu-se total rupt de realitatea oamenilor care protesteaza in strada.

„Traian Basescu a demonstrat inca o data in aceasta seara ca romanii nu conteaza pentru el. Sincer, mi se pare ca Traian Basescu a dovedit, inca o data, ca este total rupt de realitatea oamenilor care protesteaza si care nu mai suporta incompetenta guvernului pe care il patroneaza”, sustine Ramona Manescu pe blogul sau, ca reactie la declaratiile sefului statului, adresate „exclusiv romanilor”.

Europarlamentarul liberal tine sa sublinieze cateva idei din declaratiile lui Traian Basescu, care scot in evidenta actiunile sale din viitorul apropiat.”

1) Presedintele ne-a spus ca am iesit din recesiune si ca daca nu pastram actuala Putere s-ar putea sa intram din nou recesiune; 2) Tot ceea ce Traian Basescu a promis in campanie a fost realizat; 3) Tot ceea ce a facut el si Guvernul a fost doar pentru binele romanilor; 4) Presedintele va continua sa sustina guvernul Boc-Udrea; 5) Seful statului nu are nimic de schimbat din comportamentul sau.

Totodata, Ramona Manescu condamna tupeul cu care seful statului sustine in continuare ca este un presedinte bun, care si-a respectat promisiunile.

„Cat tupeu! Practic, Traian Basescu ne-a spus in aceasta seara ca este un presedinte bun care si-a respectat promisiunile si nu este in niciun caz dictator asa cum “pe nedrept” il numesc protestatarii, iar guvernul pastorit de el este unul performant. In consecinta, romanii sunt cei care gresesc atunci cand protesteaza si sunt chiar nerecunoscatori fata de binefacerile acestei puteri”, sustine Ramona Manescu.
La final, Ramona Manescu scoate in evidenta concluzia trasa de presedinte: Opozitia este vinovata pentru faptul ca romanii nu inteleg cat de buna este aceasta guvernare pentru Romania.

„In plus, ne-a mai spus Traian Basescu si faptul ca romanii mai au de invatat, iar partidele de opozitie trebuie sa se reformeze…poate cu oameni sustinatori tot ai lui Basescu. Concluzia Presedintelui a fost ca Opozitia este cauza lipsurilor romanilor in a intelege cat de buni sunt acesti guvernanti”, mai spune europarlamentarul liberal.

Sursa: Mondonews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website