30 aprilie, 2012

Ramona Mănescu, posibil ministru al Afacerilor Europene

Europarlamentarul Ramona Mănescu este unul dintre numele vehiculate ca fiind viitorul ministru al Afacerilor Europene în guvernul Ponta. Premierul desemnat a anunțat că urmează să-și prezinte mâine echipa.
Ramona Mănescu s-a născut la Constanța în 1972 și este europarlamentar din partea PNL (începând cu 2007 și până în prezent), în Parlamentul European făcând parte din grupul ALDE.

În cadrul acestui grup este coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională și membru în Comisia pentru Cultură și Educație. De asemenea, face parte din Delegațiile Parlamentului Eurpean pentru relațiile cu Peninsula Arabică și Japonia.

Ramona Mănescu este licențiată în Științe Juridice la Facultatea de Drept a Universității București. După încheierea studiilor de licență, europarlamentarul liberal a urmat mai multe studii postuniversitare, dintre care amintim: Institutul Diplomatic Român din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (2006), Academia Națională de Informații, Colegiul Superior de Securitate Națională, etc.

Sursa: Capital
30 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website