29 noiembrie, 2012

Ramona Manescu: S-a discutat in partid despre o posibila numire a mea in viitorul Guvern

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat joi ca stie despre discutiile din partid pentru o viitoare numire a sa in noul Guvern si s-a aratat „onorata” ca partidul s-a gandit la ea, subliniind insa ca „este prematur” sa raspunda daca va aceepta sau nu aceasta propunere.

„S-a discutat in partid, dar acesta ramane atributul forurilor de conducere. Discutii exista, am vazut ca sunt vehiculate mai multe nume, printre care si al meu. Ma onoreaza faptul ca cineva, partidul sau cineva din partid s-a gandit ca as fi un bun ministru, dar este prematur sa discutam acum, pentru ca inca nu s-a hotarat nimic si inca sunt discutii in cadrul USL-ului, nu as putea sa dau mai multe detalii”, a spus Ramona Manescu intr-o conferinta de presa.

Intrebata daca ar fi dispusa sa renunte la functia de europarlamentar pentru cea de ministru, aceasta a sustinut ca este „prematur” sa dea un raspuns in aceasta privinta. „Este o discutie pe care o putem avea dupa ce partidul va lua o hotarare cu privire la acei colegi care vor fi numiti sau propusi pentru functiile de ministri. Daca voi fi o propunere, si ea va fi oficiala, voi spune atunci daca voi accepta sau nu. Deocamdata, sunt doar presupuneri, se vehiculeaza niste nume, deci nu e o hotarare a partidului ferma in sensul acesta” a mentionat ea.

Liderul europarlamentarilor PSD din PE, Catalin Ivan, a apreciat ca „ar fi foarte bine” ca Manescu sa fie ministru, ca ea „poate cu usurinta sa faca parte din orice Guvern al Romaniei”.

Sursa: Ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website