29 noiembrie, 2012

Ramona Mănescu: S-a discutat în partid despre o posibilă numire a mea în viitorul Guvern

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat joi că știe despre discuțiile din partid pentru o viitoare numire a sa în noul Guvern și s-a arătat ”onorată” că partidul s-a gândit la ea, subliniind însă că ”este prematur” să răspundă dacă va aceepta sau nu această propunere.

”S-a discutat în partid, dar acesta rămâne atributul forurilor de conducere. Discuţii există, am văzut că sunt vehiculate mai multe nume, printre care şi al meu. Mă onorează faptul că cineva, partidul sau cineva din partid s-a gândit că aş fi un bun ministru, dar este prematur să discutăm acum, pentru că încă nu s-a hotărât nimic și încă sunt discuţii în cadrul USL-ului, nu aș putea să dau mai multe detalii”, a spus Ramona Mănescu într-o conferință de presă.

Întrebată dacă ar fi dispusă să renunţe la funcția de europarlamentar pentru cea de ministru, această a susținut că este ”prematur” să dea un răspuns în această privință. ”Este o discuţie pe care o putem avea după ce partidul va lua o hotărâre cu privire la acei colegi care vor fi numiţi sau propuşi pentru funcţiile de miniştri. Dacă voi fi o propunere, şi ea va fi oficială, voi spune atunci dacă voi accepta sau nu. Deocamdată, sunt doar presupuneri, se vehiculează niște nume, deci nu e o hotărâre a partidului fermă în sensul acesta” a menţionat ea.

Liderul europarlamentarilor PSD din PE, Cătălin Ivan, a apreciat că ”ar fi foarte bine” ca Mănescu să fie ministru, că ea „poate cu ușurință să facă parte din orice Guvern al României”.

Sursa: News IN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website