27 noiembrie, 2012

Ramona Manescu: Suntem cetateni UE si trebuie sa ne aparam in fata unor eventuale nedreptati

Europarlamentarul liberal, Ramona Manescu, i-a raspuns prim-vicepresedintelui PDL, Cristian Preda, la acuzatiile aduse de acesta la adresa liderilor USL si a lui Victor Ponta, care afirmau ca e bine pentru Romania ca nu s-a ajuns la un acord in privinta Bugetului UE la recentul Consiliu European.

Ramona Manescu a declarat ca a-i contrazice pe anumiti lideri europeni nu inseamna euro-scepticism, ci ca aperi interesele tarii tale.

„Normalitatea din punctul nostru de vedere e aceea ca toti europarlamentarii romani sa sustina interesele Romaniei. Si daca asta inseamna sa ii contrazicem pe Merkel, van Rompuy si altii… atunci asta e normalitatea si nu eurospecticism”, a declarat europarlamentarul PNL.
Ramona Manescu a tinut sa sublinieze ca Preda si PDL sunt obisnuiti sa negocieze in genunchi pentru a nu fi deranjati, acest lucru nu ne-a apopiat si ne-a facut sa fim ca o tara de mana a II-a.

„Suntem cetateni UE si trebuie sa ne aparam in fata unor eventuale nedreptati. Stiu ca Preda si PDL sunt obisnuiti sa negocieze in genunchi pentru a nu fi deranjati. Acest lucru nu ne-a apopiat si ne-a facut sa fim ca o tara de mana a II-a. Ei nu tin deloc la interesele nationale si pentru noi mai greu sa negociem. Nu avem de ce sa plecam capul si ne sustinem punctele de vedere cu argumente”, a incheiat europarlamentarul PNL.

Sursa: Mondonews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website