14 mai, 2009

Ramona Manescu sustine implicarea tinerilor in luarea deciziilor care ii afecteaza in mod direct

 

Europarlamentarul liberal, Ramona Manescu, a organizat, in perioada 15-18 Aprilie, la Bruxelles, alaturi de Studentii Liberali Europeni (ELSN) Seminarul cu tema „Servicii pentru studenti in Europa si viitorul procesului Bologna”. Cu aceasta ocazie, Ramona Manescu a subliniat inca o data importanta implicarii tinerilor in procesul decizional, atat la nivel european cat si national.

“Potrivit ultimului sondaj Eurobarometru, 81% din tineri cred ca ar putea fi mai activi in cazul in care ar fi consultati inaintea luarii de decizii. Prin urmare cred ca sta in puterea noastra, a politicienilor, sa incurajam implicarea acestora in viata politica si sociala initiind dezbateri tematice adresate lor. Numai asa vom avea tineri informati si implicit cetateni activi“, a declarat europarlamentarul liberal.

Potrivit doamnei Manescu, cu atat mai mult acum, in contextul crize economice care afecteaza in mod direct piata fortei de munca, factorii de decizie trebuie sa vina cu solutii viabile in vederea imbunatatirii perspectivelor de viitor ale tinerilor.

«Tinerii nostri au un potential extraordinar care trebuie valorificat prin promovarea de programe axate pe nevoile lor specifice», a adaugat europarlamentarul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website