15 septembrie, 2010

Romania are nevoie urgenta de sprijinul Uniunii Europene

Europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, a cerut, în plenul Parlamentului European, sprijin urgent pentru România, grav afectata de inundatii. Într-un discurs rostit la Strasbourg, Ramona Manescu, a facut apel la activarea cât mai rapida a Fondului de Solidaritate pentru România.
„Doresc sa fac, domnule Preoedinte, un apel la solidaritate fata de cei afectati de inundatiile produse în ultima perioada în România. În acest sens cer oi Parlamentului European sa sprijine activarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene oi alocarea sumei considerate ca fiind corespunzatoare pagubelor produse.?ara mea, domnule Preoedinte, are nevoie de acest sprijin cât mai curând cu putinta.”
În acelaoi discurs, Ramona Manescu a criticat Guvernul de la Bucureoti pentru incapacitatea de a lua masuri urgente oi eficiente pentru diminuarea efectelor dezastrului:
„În conditiile actuale România are nevoie de sprijinul financiar al comunitatii europene din Fondul de Solidaritate cu atât mai mult cu cât Guvernul de la Bucureoti s-a dovedit incapabil sa gestioneze dezastrul, sa ia toate masurile care se impun oi sa reduca pagubele.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website