31 octombrie, 2012

Scrisoarea europarlamentarului PNL Ramona Mănescu către Viviane Reding

Stimata doamna comisar,

Raportul de audit al Comisiei Europene privind functionarea sistemului de management si control al Fondurilor Europene in Romania (CCI2007RO161PO001), aparut in presa din Romania, in cursul zilei de azi, arata foarte clar faptul ca Guvernele PDL, alaturi de Presedintle Romaniei, Traian Basescu, au patronat coruptia din Romania, in general, si in special in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene.

In calitatea dvs. de Vice-presedinte al Comisiei Europene si comisar european responsabil pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare:

Cum explicati faptul ca in niciuna din iesirile dvs. publice si cu atat mai putin in rapoartele de monitorizare si verificare ale Romaniei nu s-au facut referiri la sistemul corupt generat si sustinut de politicieni de rang inalt ai PDL-ului, desi documentele aparute in presa demonstreaza foarte clar faptul ca, atat dvs. cat si Presedintele Jose Manuel Barroso, ati fost la curent cu aceasta situatie care dateaza de multi ani si creeaza enorm de multe probleme Romaniei si cetatenilor ei, in calitate de cetateni europeni.

Va multumesc anticipat pentru raspuns si va asigur, doamna Comisar, de intreaga mea consideratie.
Ramona Manescu
Membra a Parlamentului European

Sursa: Cotidianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website