24 aprilie, 2012

Sport da, burta nu!

Am acceptat, cu mare plăcere, invitația colegei mele, Alina Gorghiu, de a participa la evenimentul „Burta jos” organizat pe 6 mai, la București.

Cred ca e o idee foarte buna ca bloggerii împreuna cu noi, politicienii, sa participe la o cursa, pe biciclete, prin centrul Capitalei, tocmai pentru a susține avantajele folosirii acestui mijloc de transport in Romania dar si pentru a atrage atenția autoritatilor sa fie mult mai eficiente in acest sens.

In plus, daca tot a venit primăvara, eu zic sa profitam de acest eveniment si sa mai facem puțin sport in aer liber. La Bruxelles, de exemplu, indiferent de vreme, bicicleta este foarte des folosita de cetățeni deoarece pentru mulți aceasta reprezintă, zilnic, o soluție foarte buna de a evita aglomerația din trafic. Astfel, oamenii fac economie de timp si carburant având, in același timp, un oraș mai puțin poluat. Sunt convinsa ca si Bucureștiul ar putea prelua, cu succes, acest model si de aceea va invit sa va alăturați acestei inițiative.

Recunosc ca am puține emoții însa sunt convinsa ca voi face un tandem de succes cu bloggerul, Valentin Bosioc, căruia ii mulțumesc pentru provocare. Startul se va da, duminica, 6 mai, la ora 11.30, la intrarea Charles de Gaulle a parcului Herăstrău iar cursa se va încheia la Parcul Izvor.

6 răspunsuri la “Sport da, burta nu!”

 1. Prima regula ar fi:cei fara burta nu ii inscriem
  A doua:biciclete fara cadru ca sa poata stea pe bicicleta cei care participa

  as putea sa fac o lista cu participantii obligatoriu.,si multe altele nu ma provocati

 2. Multumesc inca o data pentru acceptarea provocarii. Abia astept sa facem o figura frumoasa 🙂

 3. andrei spune:

  Doamna Ramona Manescu, faptul ca USL a ajuns la guvernare e un prim pas in inlaturarea puterii „basiste” care a patruns peste tot. Eu unul nu imi permit sa va dau sfaturi, dar daca acum USL nu schimba prefectii PDL, PDL o sa fure iar la alegeri si totul e degeaba.
  Cred ca e foarte important sa fie schimbati toti prefectii PDL pana la alegerile locale ca altfel o sa fure iar.

 4. […] la eveniment au ajuns Rares Manescu si Ramona Manescu, cu niste tricouri haioase (dar cu un mesaj foarte serios in acelasi […]

 5. […] final s-a decis să pedalez alături de D-na Ramona Mănescu (europarlamentar). Vali, perechea ei fiind răcit și neputând participa la acest eveniment. Pe […]

 6. Bibliotecaru spune:

  Eu cred că avem nevoie de o Românie reclădită pe o structură de profesionişti. Am ajuns aici pentru că peste tot, de foarte multă vreme, neprofesioniştii s-au infiltrat într-un mod majoritar. Cred că următorii 20 de ani ar trebui dedicaţi construirii unei societăţi de profesionişti care să preia controlul asupra societăţii Româneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website