13 noiembrie, 2012

Tăriceanu felicită alegerea Ramonei Manescu în structurile de conducere ALDE

Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor a luat cunoştinţă cu satisfacţie şi mândrie de alegerea doamnei Ramona Mănescu ca vicepreşedinte al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (Alliance of Liberals and Democrats for Europe Party – ALDE Party) cu ocazia Congresului de la Dublin (8 – 10 noiembrie 2012).

Până la acest Congres, ALDE Party a purtat numele de Partidul Liberal European Democrat şi Reformator (European Liberal Democrat and Reform Party – ELDR).

Referitor la acest subiect, domnul Călin Popescu –Tăriceanu, Liderul Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, a declarat: “Această alegere este o recunoaştere a activităţii profesionale şi politice desfăşurate de doamna Ramona Mănescu în ultimii ani. Am încredere deplină că ea va reprezenta o voce puternică a liberalismului românesc pe plan european. Mai departe, această alegere este un mare succes pentru PNL, arată rolul extrem de important pe care partidul nostru îl joacă în Europa de astăzi. În ultimii 10 ani PNL a crescut constant, s-a întărit, a arătat că are capacitatea necesară de a conduce România spre progres. PNL a dovedit că are o certă vocaţie de partid european şi, de ce nu, a devenit un model de succes pentru alte partide liberale din Europa Centrală şi de Sud Est.

Sper ca in viitorul apropiat, impreună cu partenerii din ALDE, să putem împărtăşi experienţa noastră colegilor liberali din întreaga regiune. Sunt sigur că în toate proiectele de viitor ale liberalilor europeni, Ramona va avea un rol important. Atât eu cât şi intregul nostru Grup parlamentar îi urăm mult succes în tot ceea ce va întreprinde”.

Sursa: Cotidianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website