25 ianuarie, 2012

Presedintele Romaniei ramane rupt de realitate

Traian Băsescu a demonstrat inca o data in aceasta seara ca romanii nu contează pentru el. Am reținut câteva idei pe care as vrea sa vi le aduc in atenție:

1) Președintele ne-a spus ca am ieșit din recesiune si ca daca nu păstram actuala Putere s-ar putea sa intram din nou recesiune;
2) Tot ceea ce Traian Băsescu a promis in campanie a fost realizat;
3) Tot ceea ce a făcut el si Guvernul a fost doar pentru binele romanilor;
4) Președintele va continua sa sustina guvernul Boc-Udrea;
5) Seful statului nu are nimic de schimbat din comportamentul sau.

Cat tupeu! Practic, Traian Băsescu ne-a spus in aceasta seara ca este un președinte bun care si-a respectat promisiunile si nu este in niciun caz dictator așa cum „pe nedrept” îl numesc protestatarii iar guvernul păstorit de el este unul performant. In consecința, romanii sunt cei care greșesc atunci când protestează si sunt chiar nerecunoscători fata de binefacerile acestei puteri.

In plus, ne-a mai spus Traian Băsescu si faptul ca romanii mai au de invatat iar partidele de opoziție trebuie sa se reformeze…poate cu oameni susținători tot ai lui Băsescu. Concluzia Președintelui a fost ca Opoziția este cauza lipsurilor romanilor in a înțelege cat de buni sunt acești guvernanți.

Sincer, mi se pare ca Traian Băsescu a dovedit, inca o data, ca este total rupt de realitatea oamenilor care protestează si care nu mai suporta incompetenta guvernului pe care îl patronează.

 

4 răspunsuri la “Presedintele Romaniei ramane rupt de realitate”

  1. Presedintele a folosit aceasta „interventie cu romanii” in primul rand pentru propriul sau interes, mai exact pentru a critica opozitia, pentru a se lauda cu masurile luate si pentru a da vina pe criza financiara. Ceea ce regret eu cel mai mult este ca alegerile anticipate se pot face numai cu acordul presedintului, iar acest lucru ar putea fi evitat prin schimbarea mandatului presedintelui cum am citit pe alt blog ( http://www.marianpetrache.ro/alegeri-la-doi-ani-dezbatere) astfel poporul ar avea ocazia sa aleaga ei ceea ce isi doresc, nu sa lase in mainile presedintelui.

  2. […] mai sunt 2.000-3.000 de oameni. Dar sunt cam 150 în permanență. Iar acești 150 fac cât 15.000 și concertul pe care îl oferă […]

  3. […] Atâta timp cât astfel de imagini vor domina Piața Universității înseamnă nu doar că românii au o șansă ci România are o șansă. […]

  4. Andrei spune:

    Felicitari doamna Ramona Manescu pentru activitatea dvs. de europarlamentar.
    Sunteti unul din putinii politicieni romani de onoare.
    Daca ar fi putin mai multi ca dvs., tara asta ar arata altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website