15 martie, 2012

Vicepreşedintele PNL Rareş Mănescu şi soţia sa, europarlamentarul Ramona Mănescu, susţin un tânăr balerin

Familia vicepreşedintelui PNL Rareş Mănescu şi a europarlamentarului Ramona Mănescu susţine un tânăr balerin, Tudor Moldoveanu, a cărui mamă singură nu poate acoperi costurile extrem de mari pentru deplasări şi participări la diferitele concursuri internaţionale.

Cei doi politicieni l-au sprijinit pe tanarul balerin inca din 2008, cand acesta a participat la faza de calificari pentru concursul Youth America Grand Prix din Italia. Atunci, Tudor s-a calificat pentru turul al doilea al concursului desfasurat la New York.

„M-au bucurat foarte mult rezultatele deosebite ale lui Tudor, in conditiile in care practicarea baletului cere foarte multa munca la o varsta la care distractia este, in general, cel mai gustat lucru. Astfel de tineri reprezinta un exemplu”, spune Rares Manescu.

Tot cu ajutorul familiei Manescu, Tudor Moldoveanu a reusit sa participe pe parcursul anului 2010 la doua manifestari foarte importante. Este vorba despre un concurs in Italia unde a obtinut locul al 3-lea precum si la prestigiosul concurs international de balet de la Varna. In continuare, Tudor a confirmat, munca si talentul sau fiind recunoscute prin obtinerea in anul 2011 a unei burse Royal Winnipeg, in Canada.

Sursa : Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website